Mantar Dolmasi (Labneli)

mantar dolmasi

Malzemeler

  • 500 gr Mantar
  • Baharatli labne peyniri (Frischkäse mit kräuter)
  • Dilim kasar peyniri

Not: Labne peynirinin baharatli olanini bulamayanlar, sadesini alip icerisine ( karabiber, tuz, sarimsak, pulbiber, dereotu, maydonoz vs.) arzu ettiginiz baharatlari koyup kendiniz bir karisim elde edebilirsiniz.

Yapilisi:

  1. Mantarların üzerini kağıt havlu ile ovarak temizleyin ve saplarını çıkarın.
  2. Mantarlari bir borcama yerlestirin, icine cay kasigiyla birer kasik labne peynirinden koyun.
  3. Mantarlarin üzerine dilim kasar peynirden koyun.
  4. Hazir olan mantar dolmalarini daha önceden isitilmis 200° li firinda üzerleri kizarana kadar pisirin
  5. Sicak sicak servis yapin.

mantar dolmasi

Not: Kiymali mantar dolmasi tarifini acmak icin buraya tiklayiniz…

Reklamlar

1 Yorum (+add yours?)

  1. Trackback: Kiymali Mantar Dolmasi « Seda'nin Mutfagindan

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: