Yogurtlu, Mayonezli Kabak Salatasi

kabak salatasi

Malzemeler

  • 2 Tane kabak
  • 3 Tane havuc
  • 6 Yemek kasigi yogurt
  • 6 Yemek kasigi mayonez
  • 2 Cay kasigi tuz
  • 1 Kücük dis sarimsak

Yapilisi:

  1. Ilk olarak kabagi ve havucu soyup ayri kaplarin icinde rendeleyin.
  2. Teflon tavanin icine biraz aycicek yagi ve rendelenmis kabagi koyup ocakta 5 dk kadar soteleyin, ardindan havucuda ekleyip sotelemeye devam edin.
  3. Havuc ve kabak  kavrulduktan sonra sogumaya birakin.
  4. Bir kabin icine mayonezi, yogurdu, tuzu ve dövülmüs sarimsagi koyup karistirin, ardindan sogumus olan kabak ve havucu üzerine döküp karistirin.
  5. Servise kadar buzdolabinda sogumaya birakin.

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Reklamlar

1 Yorum (+add yours?)

  1. Trackback: Cay Saati Sofram « Seda'nin Mutfagindan

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: