Torteloni (manti)

torteloni

Malzemeler

  • 2 Paket hazir torteloni (500 gr)
  • 2 Paket yemek kremasi (400 gr)
  • 1,5 Su bardagi su
  • 1 Paket hazir brokoli veya mantar corbasi (arzu ederseniz)
  • 1 Cay kasigi karabiber
  • 1/2 (yarim) cay kasigi tuz
  • Rendelenmis kasar peyniri (200 gr)

Yapilisi:

  1. Torteloniyi paketinden cikarin ve pisireceginiz, borcama koyun.
  2. Torteloninin üzerine kremalari dökün.
  3. Bir kabin icine 1,5 su bardagi suyu, tuzu, karabiberi ve hazir corba tozunu ekleyip toz eriyene kadar karistirin.
  4. Hazirladiginiz sosu, torteloninin üzerine dökün, son olarak üzerine kasar peyniri rendesi serpin ve daha önceden isitilmis 200°li firinda torteloniler yumusayip üzerleri kizarana kadar pisirin.
  5. Sicak olarak servis yapin.

Not:Torteloniyi brokoli corbasi kullanmadanda yapabilirsiniz, cok güzel bir lezzet kattigi icin ben kullaniyorum.

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

 

Reklamlar

3 Yorum (+add yours?)

  1. selma
    May 17, 2013 @ 05:46:31

    elıne sağlık cok sevdığım bır makarnadır ben mantar corbası ıle deneyeceğım

    Cevapla

  2. Yaşar Norman
    May 17, 2013 @ 08:52:31

    Reblogged this on yasarnorman.

    Cevapla

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: